Hope Channel Bulgaria ライブストリーム

TVチャンネル:Hope Channel Bulgaria

国名: ブルガリア

カテゴリー: 宗教

4.6 の 5

5 票

Hope Channel Bulgaria ストリーミング・ライブを見る

Ние сме християнска телевизионна мрежа с 43 канала по целия свят и излъчваме на 39 езика. Нашата мисия е да споделяме Божията блага вест за по-добър живот днес и през вечността. Нашите програми се фокусират върху вярата, здравето, взаимоотношенията и обществото.
Програмите по всеки канал се създават в контекста на местната култура и се излъчват на много езици включително испански, португалски, немски, румънски, мандарин, руски, тамил, хинди, украински, арабски, фарси и телугу. Има много начини да гледате Хоуп Чанъл!

国名

  • Първата национална Ромска Телевизия в България започна излъчване на 1 юни 2015 г. Програмата на телевизията е музикална, излъчва по интернет и чрез кабелни оператори в България.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Диема е български телевизионен канал, насочен към мъжката аудитория, част от Нова Броудкастинг Груп, собственост на Modern Times Group. Излъчва филми, сериали, документални

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Ние сме християнска телевизионна мрежа с 43 канала по целия свят и излъчваме на 39 езика. Нашата мисия е да споделяме Божията блага вест за по-добър живот днес и през вечността.

    4.3 из 5

    11 голосов