Kadırga TV Trabzon ライブストリーム


Kadırga TV Trabzon ライブストリーム

TVチャンネル:Kadırga TV Trabzon

国名: 七面鳥

カテゴリー: ローカルテレビ

3 の 5

1 票

Kadırga TV Trabzon ストリーミング・ライブを見る

Karadeniz bölgesinde uzun süredir yayın yapan radyo kanallarından, Kadırga FM'in bünyesinde kurulan ve tüm Karadeniz'de oldukça popüler olan Kadırga TV, Trabzon merkezli bir televizyon kanalı. Kanal, içerisinde barındırdığı çok çeşitli programlar sayesinde, yalnızca yerel bazda değil, ulusal olarak da ilgi çekmekte. Kanalın kuruluş tarihi itibariyle, bölgedeki ilk yerel televizyonlardan biri olması, Kadırga TV'nin popülaritesini artıran unsurlardan. Özellikle, uydu yayını henüz yaygınlaşmamışken, karasal yayın lisansı ile tüm Karadeniz bölgesinde izlenebilir olması sayesinde, Kadırga TV herkes tarafından tanınmakta. Kanal, geçmişten beri sürdürdüğü kaliteli yayın anlayışıyla, bölgeselden öte ulusal bir televizyon olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

国名

  • Manisa'nın ve Türkiye'nin her noktasından, Dünya'nın birçok ülkesinden izlenebilen Manisa Medya TV. Dünyanın Manisa'yı izlediği tek ekran Manisa Medya Tv.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • beIN GURME HD, Türkiye'nin en iyi şeflerini, yerel ve dünya mutfağının birbirinden ilginç lezzetlerini izleyicilerle buluşturuyor.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • TV8,5, 7 Ekim 2016 tarihinden itibaren yayın yapmakta olan eğlence kanalı. Sahibi Acun Ilıcalı olup kanalın tanıtımı 6 Ekim 2016 tarihinde Türkiye - Ukrayna maçının 26.

    4.3 из 5

    11 голосов