TVKladovo ライブストリーム

TVチャンネル:TVKladovo

国名: セルビア

カテゴリー: ローカルテレビ

0 の 5

0 票

TVKladovo ストリーミング・ライブを見る

Radio Televizija Kladovo krenula je sa radom septembra 2003.godine. Kada smo počeli da radimo imali smo jasnu viziju – da budemo hroničar života u opštini Kladovo i da postanemo deo života svojih gledalaca.
Naše temeljne vrednosti i oslonci u realizaciji su poverenje gledalaca čije potrebe i zahtevi nas motivišu za redovno i svakodnevno praćenje svih aktuelnosti iz grada, kao i poverenje i podrška poslovnih partnera.
Dodelom dozvole za emitovanje programa na lokalnom nivou za opštinu Kladovo od 2008.godine televizija Kladovo ostaje kao jedini emiter na ovim prostorima.
Dobijanjem dozvole za emitovanje celokupnog programa na lokalnom područiju na vremenski period od osam godina na lokaciji Kulma podignut je stub veličine 25 metara kako bi se zadovoljili profesionalni standardi zemaljske radiodifuzije.

国名

  • Happy TV je televizija u Srbiji sa nacionalnom frekvencijom, koja je sa radom počela 27. septembra 2010. godine, nakon spajanja televizije Košava i dečije televizije Happy koje su

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Radio televizija Šabac osnovana je 1994. godine. Na osnovu odluke Republičke radiodifuzne agencije iz 2007. godine TV Šabac ima status regionalne televizije koja pokriva područja

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Радио телевизија Крагујевац је једна од 30 регионалних телевизијских станица у Србији. Оснивач радио - телевизије Крагујевац је Скупштина града Крагујевца.

    4.3 из 5

    11 голосов